Nis

Uzun zamandır üzerinde emek verilen, kurumsal kimlik ve aidiyet açısından önemli gördüğümüz dergimiz TOMURCUK sizlerle.
Bu dergi çalışmalarında ve okul ortamında kalem ile yazı ile uğraşanların yarınlarından emin olabilirsiniz. Onlar daha güzel işler çıkarmanın mücadelesinde olacaklardır.
Dergimiz, iş dünyasından reklam veren değerli kişilerin katkılarıyla hayat bulmuştur ve ücretsiz olarak dağıtılmaktadır.
Tomurcuk'un elinize ulaşmasında en çok emek sahibi olan Türkçe Öğretmenimiz Figen ÇAĞLAYAN, Özel Eğitim Öğretmenimiz Çağlayan SARI, alanlarında yazıları ile çalışmaları ile katkı sunan okulumuz öğretmenlerine ve öğrencilerine teşekkür ediyoruz.

Bu okulda güzel şeyler oluyor, daha güzelleri de olacak.

Şbt

ÇEDES Projesi Kapsamında Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Ceylan Dursun ve kulüp öğrencilerimiz Diyanet Gençlik Merkezini ziyaret etti.
28.02.2024 tarihinde gerçekleşen gezide, yapılan sunum ve ikramlarla öğrencilerimizin çok mutlu oldukları görülmüştür.

Şbt

Bodrum katında yeni oluşturduğumuz görsel sanatlar sınıfı, okulumuzu renklendirmeye başladı.
Görsel Sanatlar Öğretmeni Murat Katırcı önderliğinde öğrenciler okul duvarlarını zevkle boyamaya başladılar.

Ekm

Milli Eğitim Bakanlığı, Ölçme ve Değerlendirme Yönetmeliği ve Yönergesi yayınlamıştır.
Buna göre, yazılı sınavlarının eş zamanlı ve ortak yapılması kararlaştırılmıştır. Okulumuz zümrelerince, sınav takvimi ve uygulama esasları aşağıdaki gibi belirlenmiştir.

Öğrencilerimizin derslerine zamanında çalışmasını ve sınavlarda çok başarılı olmasını diliyoruz.

Ara

Hentbol Yıldız Kız takımımız Aydın 3.sü olurken Küçük Kız Takımımız Aydın 2.si olmuştur. Öğrencilerimizi ve Öğretmenlerimiz Pınar Ayhan ve Turhan Ayhan'ı tebrik ederiz.

Ara

Öğretmenler günü okulumuzda Hem öğrenciler Hemde öğretmenler tarafından neşe ile kutlanıldı. TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN...

Ekm

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI OKULUMUZDA TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖĞRENCİLERİMİZİN VE VELİLERİMİZİN KATILIMI İLE COŞKUYLA KUTLANDI.

2023 YILI BURSLULUK  KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZ

Ekm

Müşerref Gündoğdu Ortaokulu binasında eğitim öğretim gören Müşerref Gündoğdu Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulunun tabelaları yenilendi.
Renkleri solmuş olan önceki tabeleların yerine MEB Kurum Tanıtım Yönetmeliğine göre yenileri yapılarak yerleştirildi.

Atatürk Büstü'nün ön yüzünde yer alan ve bazı harfleri deforme olmuş "Hayatta En Hakiki Mürşit İlimdir" vecizesi ayrı bir tabela halinde büst kaidesinin ön yüzüne yerleştirildi.

Okulumuzu güzelleştirme, iyileştirme, eğitim kalitemizi arttırma çabalarımız birlikte devam edecektir.

Ekm

Bir okulda en fazla 8 Yıllık çalışma süresini tamamlayan okul müdürlerinin görev yeri değişimleri yapıldı. 8 yıldan fazla bir zamnadır Okulumuz Müdürlüğünü yapan Kenan KANGÖZ, Fatih Ortaokulu Müdürü olarak görevlendirilirken Fatih Ortaokulu Müdürü Avni OZAN da Okulumuz Müdürü olarak görevlendirilmiştir.
Kenan KANGÖZ'e okulumuzda yaptığı çalışmalar için teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Müşerref Gündoğdu Ortaokulu Müdürü olarak 01/08/2023 tarihinde görevine başlayan Avni OZAN kimdir?