Beauty of Reading - 3

BEAUTY OF READING -3

6. sınıf öğrencilerimiz eylül ayında Avrupa Dil Gününü (The European Language Day) kutladılar.

Anasınıfı öğretmenimiz, öğrencilerimize seçtikleri kitapları okuyarak onların da uluslararası kütüphaneler ayında farkındalık kazanmalarını ve kitap okumanın güzelliğini keşfetmelerini sağladı.

10-04-2023

Uluslararası okul kütüphaneler ayında(International School Library Month), öğrencilerimiz dostluk, arkadaşlık, barış ve arkadaşlar arası uyum konulu kitaplar seçtiler, beğendikleri sözleri posterler oluşturarak okul panolarına astılar.

10-04-2023

Ekim ayında Beyaz Baston Farkındalık Gününde (White Cane Awareness Day) öğrencilerimizle Louis Braille hakkında konuştuk. Öğrencilik hayatında karşılaştığı zorlukları, nasıl üstesinden geldiğini ve bu alfabe sistemini nasıl oluşturduğunu öğrendik. Sonra görme engelli kişileri anlayabilmek için gözlerimizi kapayıp arkadaşlarımızın yardımlarıyla okul koridorunda yürümeye, merdivenleri inip çıkmaya ve kantinden alışveriş yapmaya çalıştık. Bugünün önemini anlatan yazılar yazdık ve sloganlarımızı arkadaşlarımızın dikkatini çekmek için okul panolarımıza astık.

10-04-202310-04-2023

Kasım ayında öğrencilerimiz, Türkçe öğretmenleriyle birlikte okul kütüphanemizi ziyaret edip, seçtikleri kitapları okudular.

10-04-2023

6.sınıf öğrencilerimiz proje kapsamında İngilizce dersinde yeni yıl için bir kitap ağacı oluşturdular. Ellerinin şeklinde kestikleri kartonların parmak bölümlerine yıl boyunca okumak istedikleri kitapları ve okumaktan çok hoşlandıkları bir kitabı yazdılar. Öğrencilerimizin kitap ağaçları okul eTwinning panosunda sergilenerek tüm öğrencilerimizin kitap isimlerinden faydalaması sağlandı.

10-04-2023

Uluslararası okul kütüphanecilik haftasını projedeki ortaklarımızla eş zamanlı olarak ekim ayının son haftasında kutladık.Okul kütüphanemizi öğrencilerimizin  evlerinden getirdikleri kitaplarla zenginleştirdik. Okul panolarımızı kitaplardan alıntılar aldığımız sözlerle süsledik. Teması arkadaşlık ve barış olan kitaplardan okumalar yaptık.

10-04-2023

Beauty Of Reading Projemiz kapsamında, Nazilli Mehmet Sofuoğlu İmamhatip  Ortaokuluyla video görüşme yaptık. Öğrencilerimiz sınıfa getirdikleri beğendikleri kitapları tanıtıp arkadaşlarına önerilerde bulundular ve sevdikleri kitaplarla ilgili birbirleriyle fikir alışverişinde bulunup notlar aldılar.

10-04-2023

31 Ocakta düzenlenen görüntülü konuşmada İngilizce öğretmeni İrem Öztürk proje kapsamında okulumuzda yapılan etkinlikleri  diğer proje ortaklarına hazırladığı sunum ile anlatmıştır.

10-04-202310-04-202310-04-2023

Güvenli İnternet Günü kapsamında öğrencilerimize ve velilerimize veli toplantılarında okul öğretmenlerimiz tarafından dijital mahremiyet ile ilgili bilgiler verildi. Internette güvende olabilmek için nelere dikkat etmeleri gerektiği anlatıldı, konuyla ilgili okul panoları düzenlendi.

10-04-202310-04-202310-04-2023

Yayın: 13.12.2022 - Güncelleme: 02.05.2023 09:10 - Görüntülenme: 181