TOMURCUK

Uzun zamandır üzerinde emek verilen, kurumsal kimlik ve aidiyet açısından önemli gördüğümüz dergimiz TOMURCUK sizlerle.
Bu dergi çalışmalarında ve okul ortamında kalem ile yazı ile uğraşanların yarınlarından emin olabilirsiniz. Onlar daha güzel işler çıkarmanın mücadelesinde olacaklardır.
Dergimiz, iş dünyasından reklam veren değerli kişilerin katkılarıyla hayat bulmuştur ve ücretsiz olarak dağıtılmaktadır.
Tomurcuk'un elinize ulaşmasında en çok emek sahibi olan Türkçe Öğretmenimiz Figen ÇAĞLAYAN, Özel Eğitim Öğretmenimiz Çağlayan SARI, alanlarında yazıları ile çalışmaları ile katkı sunan okulumuz öğretmenlerine ve öğrencilerine teşekkür ediyoruz.

Bu okulda güzel şeyler oluyor, daha güzelleri de olacak.

Tomurcuklar baharın geldiğini haber veren doğanın uyanısını müjdeleyen küçük harikalardır. Küçük, kırılgan ve belirsiz bir potansiyeli bünyesinde taşırken aynı zamanda büyüme ve gelişmenin de sembolüdürler.

Her tomurcuk bir umut ve gelecek vadeder. Tıpkı öğrenciler gibi…

Öğrenciler de içlerinde bin bir mucize ve güzellik taşıyan küçük birer tomurcuktur biz öğretmenler için .

İşte size : TOMURCUK

Yayın: 02.04.2024 - Güncelleme: 02.04.2024 15:48 - Görüntülenme: 305